Kulcsszavas kereső
< Összes súgó
Nyomtatás

Könyvelői modul

A FRIK ügyviteli rendszerben a könyvelői adatokat is rögzíthetjük, aktualizálhatjuk. Az ügyfelek menüpontra kattintva keressétek meg a partnereket (cégek), ott pedig a táblázat művelet oszlopában található kék ikonra kell kattintani a könyvelési adatok eléréséhez.

Kattints az új adat hozzáadása gombra. Itt tudod rögzíteni az eredményeket, PDF formátumban feltölthetsz fájlokat (nyitott tételek, utolsó rögzített tétel, áfa előzetes, banki tételek vagy akár a házi pénztár kivonatát), ezekről pedig e-mailt küldhetsz a párosított e-mail címre.

A rendszer el is végezte a kimutatásokat, a felvitt adatok és a számlák alapján kiszámolja, hogy nyereséges vagy veszteséges volt-e a cég, ezzel megkönnyítve a könyvelési feladatokat és automatizálva a kiszámolást.

A nyereségkimutatás nemcsak a könyvelő számára segítség, hanem év vége közeledtével a cégvezető is tud kalkulálni, hogy hogyan szeretne zárni, és az elképzelései hogyan valósíthatóak meg.

Feltölthetsz kimenő és bejövő tételeket, könyvelési tanácsadási dokumentumokat, ebben a menüpontban rögzíthetjük a bérügyviteli, számviteli dokumentumokat, illetve a banki kivonatokat is.

A Kimenő- és Bejövő tétel fülek segítségével gyorsabban és egyszerűbben válnak feltölthetővé a számlák, ezzel megszüntetve a papírmunkát és az ezzel kapcsolatos logisztikai feladatokat.

Banki dokumentum feltöltésénél kattints az új feltöltése gombra, utána elnevezheted a dokumentumot, írhatsz hozzá leírást, illetve beállíthatod a feltöltött dokumentum típusát is.

A modul segítségével gyorsabb, effektívebb és naprakészebb a kommunikáció, hiszen minden ügyfél jegyeket adhat le, ha például szüksége van egy NAV nullás igazolásra, vagy bármire.