Kulcsszavas kereső
< Összes súgó
Nyomtatás

Munkatársak adatlapja

A munkatárs adatlap a HR modul legfontosabb része. Itt összegezzük a munkatársakkal kapcsolatos összes adatot, a munkaügyi adatokon túl a munkavégzéssel kapcsolatosakat is.

A munkatársak adatlapja több részből áll össze.

Munkatársak adatlapja

Alapadatok

Az alapadatok között találjuk a munkatárs felvitelekor megadott összes alapadatot. Az adatok szerkesztése gombra kattintva aktualizálhatjuk ezeket.

Munkaügyi adatok

A munkatárs regisztrációjakor megadott adatokon felül itt több fontos adatot is nyomon követhetünk, mint az alábbi képen is látható.

Munkaügyi adatok

A munkaügyi adatok fülön határozzuk meg a kolléga szabadságkereteit és nyomon követhetjük a kivett szabadságokat is.

Amennyiben a cég cafatériával is ösztönzi munkavállalóit itt rögzíthető ezek fajtája, összege.

Amennyiben pótlékok kifizetése szükséges a cégben, ezek rögzítése a bónusz címszó alatt történhet. Legyen szó: műszakpótlékról, túlóra pótlékról vagy egyéb, nem alapbér jellegű kifizetésről.

Munkaügyi dokumentumok

Ezen a felületen összegezzük a meglévő szerződéseket, dokumentumokat, illetve létrehozhatunk újat is sabloból vagy kézzel.

Munkaügyi dokumentumok

Végzettségek

A végzettségeket és a kapcsolódó dokumentumokat rögzíthetjük ezen a tabon. Egy esetleges munkaügyi ellenőrzés során így valóban minden egy helyen lehet a rendszerben, ami meggyorsítja a folyamatot, ráadásul „rendes cég” képét is mutatja az ellenőr felé. Az új végzettség hozzáadásával nem csak leírást és adatokat tudunk megadni (pl: végzettség éve), hanem a dokumentumot is feltölthetjük (pl a bizonyítványt beszkennelve).

Végzettségek

Korábbi munkahelyek

A korábbi munkahelyek fülön berögzíthetjük a munkatárs előzményeit, visszanézhetjük a korábbi munka-történetét.

Korábbi munkahelyek

Béradatok

A béradatok fülön havonta rögzíthetjük a kifizetett bért, így visszamenőleg kimutatásokat készíthetünk, átlátható egy helyen a bérrel kapcsolatos összes információ – az arra jogosult vezető munkatársak számára.

Béradatok

Jelenléti ív

A jelenléti ívek rögzítése után pontosan látható, hogy mely napokon, mettől meddig dolgozott a munkatárs. Innen könnyedén átküldhető a bérszámfejtésre is az információ. Rendszerünk összeköthető bármely beléptető rendszerrel, amely képes az érkezés és távozás időpontját átadni számunkra.

Jelenléti ív

Szabadságok

A részletesebb szabadságkezeléshez ez a fül alkalmas. Itt látjuk az éves kereteket, a kivett szabadságot, az esetlegesen járó pótszabadságokat is a munkatárssal kapcsolatosan. Ugyanitt kezelhetjük a táppénzeket és az új szabadság kivételekor feltölthetjük például a táppénz igazolást beszkennelve.

Szabadságok

Feladatok

Ezen fülön táblázatban látjuk milyen ügyfélszolgálati jegyek és kapcsolódó feladatok voltak / vannak kiosztva a munkatársnak. Az egyes feladatokra továbbnavigálva részletes információt nyerhetünk azok állapotáról.

Feladatok

Projektek

A projektek fülön átláthatjuk, hogy az adott munkatárs milyen projekten dolgozik, mennyire leterhelt.

Projektek

Felhasználói fiók

Mivel nem minden munkatársnak szükséges hozzáférést adni az ERP rendszerhez, ezért ennek menedzselése és ellenőrzése itt történik. Ezen a felületen központilag kiadhatunk hozzáférést, változtathatunk jelszót. A jelszavát a hozzáféréssel rendelkező munkatárs jogosult megváltoztatni egy másik felületen. Ugyanitt a fiók inaktiválható, ha nem szeretnénk, hogy a munkatárs továbbra is hozzáférjen az ERP rendszerhez.

FONTOS: az itt végbevitt beállítások nem a munkatárs munkaviszonyára vonatkoznak, csakis arra, hogy az ügyviteli rendszerbe be tud-e lépni vagy sem.

Felhasználói fiók

Szabadkézi aláírás

Amennyiben az ügyviteli rendszerben generálunk PDF dokumentumokat vagy pedig nyomtatandó leveleket, akkor a szabadkézi aláírás hozzáadása után ez rákerülhet a dokumentumra. Ez a fajta aláírás látványelemként funkciónál elsősorban, igényes cég képét mutatja, ha a munkatárs aláírta a küldött dokumentumot.

Szabadkézi aláírás

Email aláírás

A munkatárs által, a FRIK ERP rendszerből küldött e-mailek alján elhelyezett szöveg.


Mennyire vannak biztonságban a munkatársak adatai egy ilyen rendszerben?

Gyakori kérdés. Rendszerünk a GDPR legszigorúbb irányelveit követi. Azok férnek hozzá az érzékeny adatokhoz, akinek jogosultságot adunk a rendszerben. Ennek kialakítását minden esetben bevezetéskor ejtjük meg, külön egyeztetés során alakítjuk ki a jogosultságokat – így meghatározzuk, hogy ki férhet ezen adatokhoz hozzá. A FRIK ERP rendszer a külső behatolások ellen számos, banki szintű biztonsági protokollt használ, melyhez tárhelyet is biztosít, így tudjuk garantálni, hogy az adatok biztonságban maradjanak.

Mennyire testreszabható a munkatárs adatlapja?

100%-ig. A fent felsorolt füleket bővíteni, csökkenteni tudjuk. Az adatmezőket egyénileg határozzuk meg, Például: gyártás, illetve munkalap kezelés esetén ezekkel kapcsolatos adatok is felvihetőek az adatlapra.