Kulcsszavas kereső
< Összes súgó
Nyomtatás

Gyártás támogatás

A gyártás az egyik olyan extra modul a FRIK projektirányítási rendszerben, amelyet nem „dobozosra” terveztünk. Azaz ezt minden esetben a cég igényeire, a gyártási procedúrához pontosan igazítva fejlesztjük le. Éppen ezért általános súgót nem készítettünk ehhez a funkcióhoz, de nagy vonalakban az alábbi cikkben összeszedtük, milyen lehetőségeink vannak.

Bevételezés és termékkezelés

A termékkezelés funkció az értékesítési modul része, amely alapmodulnak számít az ügyviteli rendszerben. Ehhez kapcsolódó bejegyzéseinket ide kattintva megtekintheti.

Nem csak a hozzávalókat, hanem a csomagolóanyagokat, illetve a kész termékeket is nyilvántartjuk akár elkülönített módon, akár a központi raktárban.

Receptkezelés

Felületet biztosítunk a receptek kialakításához, nem csak a termék összeállításával kapcsolatos receptekre, hanem a csomagolás, porciózás, szállítás előkészítéssel kapcsolatos recepteket is egy helyen kezelheti. Magyarul pontosan meghatározhatja miből, mennyire van szükség ahhoz, hogy legyártson 1 darab terméket, vagy hogy összeállítson egy raklapnyit (ide értve a szükséges csomagolóanyagot, tároló anyagot, de akár magát a raklapot is).

Gyártási fázisok

Amennyiben a gyártás része például érlelés, akkor nyilvántartunk tárolókat, amelyben a félkész termék a megfelelő recept szerint érlelődik. Megkülönböztetünk félkész terméket, készterméket, csomagolt készterméket, de lehetséges ettől eltérő gyártási fázisok meghatározása. Az egyes gyártási fázisokhoz nyilvántartunk recepteket, illetve beállíthatunk tároló foglaltságot, vagy éppen sütőkapacitást figyelhetünk – teljesen testre szabva.

Gyártás

A gyártás során a recept kiválasztása és néhány szükséges adat megadása után létrejön a raktárban a gyártott termék. A szükséges alapanyagok kivételezésre kerülnek a raktárból. Megfelelő használat mellett egy leltár esetén precízen egyeznie kell a rendszerben adminisztrált mennyiségeknek a tényleges raktárkészletekkel.

Dokumentálás

A gyártás modul segítségével tökéletesen vissza követhető a gyártás minden mozzanata, azokról részletes dokumentáció készíthető, egészen a bevételezés minden fontos adatától (beszállító, bevételezési számla sorszáma, bevételezett mennyiség), az összes gyártási fázis bármely pontján történt eseményeken, receptváltozásokon keresztül, a vevőhöz szállításig.

Munkaidő-nyilvántartás és munkatársi felelősség

A gyártás során nyilván tarthatjuk, hogy melyik munkatárs, melyik fázisban óra-perc pontossággal mettől-meddig dolgozott. Így az esetleges minőségbiztosítási kérdések mellett a felelősség vizsgálata is megoldott.

Számlázás előkészítés

Rendszerünk alkalmas a számlázás előkészítésére és az adok automatizált átadására több számlázórendszernek, például az Evolut, a Biliingo, vagy a szamlazz.hu rendszereivel már működtünk együtt. Bármely számlázóval megoldjuk az összekötést, amennyiben az adott számlázószoftver rendelkezik API kapcsolattal.

Egyedi megoldások és igények

Minden igényét megoldjuk, legyen szó logisztikai, számlázási fejlesztésről. A gyártástámogatás egy rugalmas modul, amelyet az Ön cégére szabunk testre. A modul bevezetése éppen ezért árajánlathoz kötött, hiszen egyedi felmérés alapján állapítjuk meg az igényeket és a szükséges programozási időt.

Amennyiben az Ön gyártását is támogatná egy szoftveres megoldással, vegye fel velünk a kapcsolatot.