A rendszer segítségével rögzíteni tudjuk, hogy hány órát dolgozik, milyen beosztásban, a szoftver segítségével könnyebb legenerálható a munkáltatói szerződést, dokumentumait (bérezéssel, óradíjakkal, óraszámokkal), amikkel gyorsabban, effektívebben hozhatja létre a dokumentumokat.

Számszerűsítve 20-30 fő esetén egy egész napot spórolhat vele a kolléga, hogy nem kell egyesével végigpötyögnie, megszerkesztenie a formulát.

HR és a pénzügy kapcsolata

A HR modulon belül az egyes emberek minden cégre eső költségét nyilván tudjuk tartani, legyen szó túlóráról, cafeteriáról, bónuszokról, értékesítői jutalékokról, stb.

HR és az adók:

Egy cashflow tábla terv segítségév megtekintheti, hogy a cég mennyi adót fizet be. Így pontos képet kaphat arról, hogy a cégvezetőnek pontosan mennyi költséggel jár egy hónap, ezáltal megfelelő visszacsatolás is, hogy a cég nyereséges-e.

 Lehetséges, hogy a vizsgálat azt mutatná ki, hogy nem hoz be annyi bevételt valami, mint amennyi óra (ami pénz is) megy el.

HR modul és a részlegek

A HR modul visszajelzést adhat arra is, ha bővíteni kell egy-egy részleget. Például, ha egy részlegvezető jelzi, hogy túl sok a munka, nem bírnak el vele, feltorlódik a feladat, a rendszer alapján visszakereshetjük, hogy hány órát dolgoztak, mivel telt el ez a munkaidő, valóban túlterheltek-e, és ha igen, akkor megfontolandó, hogy bővíteni kell a csapatot.

De arra is visszajelzést adhat, ha valamelyik munkavállaló nem elég hatékony, megcsúsznak miatta a projektek, akkor érdemes lehet elbeszélgetni vele, közös megoldást keresni.